ZAKAJ naj se odločim za PROFESIONALNO NAPISANA BESEDILA?
  • ker lahko tudi do 90 % izboljšajo vaše prodajne uspehe,
  • ker vzbujajo zaupanje pri vaših strankah,
  • ker besedila pomenijo prvi in najpomembnejši stik s stranko,
  • ker zagotavljajo jasnost predstavljenih informacij,
  • ker sta kvaliteta in profesionalnost vašega podjetja razvidni že iz besedil,
  • ker prepričajo hitro in efektivno.

V treh korakih do končnega izdelka

Kontaktirajte nas na e-mail, telefon ali preko kontaktnega obrazca in nam sporočite, katere storitve vas zanimajo. Povpraševanje vas ne obvezuje k ničemur.

Pri sodelovanju vam zagotavljamo oseben pristop in se zavedamo, kako dragocen je vaš čas, zato se boste pogovorili s profesionalnim tekstopiscem, ki bo poslušal vaše želje in bo glede na razgovor pripravil predloge ključnih točk, ki jih mora besedilo zajemati. V primeru, da osnutek že imate, ga samo posredujete našemu tekstopiscu in besedila bodo nemudoma prešla v fazo pisanja.

Glede na vaše smernice bo tekstopisec oblikoval profesionalno in učinkovito besedilo ter vam ga posredovali v prvi pregled. Lahko boste predlagali morebitne dopolnitve oz. spremembe, ki jih bomo v hitrem odzivnem času dopolnili. Končna verzija je rezultat sodelovanja med naročnikom in tekstopiscem, zato je vaše zadovoljstvo zagotovljeno.

PRESS besedila

press besedilaVerodostojna, dosledna in hkrati učinkovito napisana objava v medijih je lahko pozitivna in odmevna reklama. V besedilo je zato vredno vložiti veliko znanja, saj mora zagotavljati jasnost podanih informacij, hkrati pa mora ostati zanimivo, da ga bodo bralci z veseljem prebrali in si ga zapomnili.

Press besedila so lahko tudi pomemben element komunikacije z vašimi poslovnimi partnerji, ki jih lahko že s primerno podanimi informacijami pritegnete k sodelovanju ali po drugi strani preprečite morebitne nesporazume.


Kaj pridobim, če se odločim za storitev?

besedila za medijeSaj se spomnite občutka, kako mučno je sedeti s prazno glavo pred računalnikom in se truditi napisati primeren govor ali kakšno drugo sporočilo. Ravno zato smo oblikovali storitev, ki za vas pomeni ogromen prihranek časa, hkrati pa si zagotovite besedila, ki upoštevajo vse strokovne zahteve glede forme, oblike in specifičnosti medija.

Za katere vrste press besedil se lahko odločim?

Na voljo so štiri standardne oblike press besedil, in sicer:

  • sporočila za javnost,
  • govori,
  • poslovna korespondenca,
  • predstavitvena gradiva.


V skladu s potrebami naročnika lahko po dogovoru zagotovimo tudi druga specifična press besedila.


Povpraševanje

Hitri kontakt

Za hitro ponudbo
pokličite na telefonsko številko:

051 369 365

1A INTERNET d.o.o.
Naselje nuklearne elektrarne 2
8270 Krško

Copyright (©) 1A INTERNET d.o.o. - Vse pravice pridržane.   Izdelava spletnih strani: 1A INTERNET d.o.o.   Splošni pogoji