ZAKAJ naj se odločim za PROFESIONALNO NAPISANA BESEDILA?
 • ker lahko tudi do 90 % izboljšajo vaše prodajne uspehe,
 • ker vzbujajo zaupanje pri vaših strankah,
 • ker besedila pomenijo prvi in najpomembnejši stik s stranko,
 • ker zagotavljajo jasnost predstavljenih informacij,
 • ker sta kvaliteta in profesionalnost vašega podjetja razvidni že iz besedil,
 • ker prepričajo hitro in efektivno.

V treh korakih do končnega izdelka

Kontaktirajte nas na e-mail, telefon ali preko kontaktnega obrazca in nam sporočite, katere storitve vas zanimajo. Povpraševanje vas ne obvezuje k ničemur.

Pri sodelovanju vam zagotavljamo oseben pristop in se zavedamo, kako dragocen je vaš čas, zato se boste pogovorili s profesionalnim tekstopiscem, ki bo poslušal vaše želje in bo glede na razgovor pripravil predloge ključnih točk, ki jih mora besedilo zajemati. V primeru, da osnutek že imate, ga samo posredujete našemu tekstopiscu in besedila bodo nemudoma prešla v fazo pisanja.

Glede na vaše smernice bo tekstopisec oblikoval profesionalno in učinkovito besedilo ter vam ga posredovali v prvi pregled. Lahko boste predlagali morebitne dopolnitve oz. spremembe, ki jih bomo v hitrem odzivnem času dopolnili. Končna verzija je rezultat sodelovanja med naročnikom in tekstopiscem, zato je vaše zadovoljstvo zagotovljeno.

Preoblikovanje besedil

preoblikovanje besedil tekstovProfesionalna in kvalitetno napisana besedila morajo izpolnjevati 3 pomembne kriterije: jasnost, jedrnatost in učinkovitost. Včasih so potrebne samo finese, ki lahko obstoječemu besedilu dodajo popolnoma nove razsežnosti in ga spremenijo v prodajni hit ali v kvalitetno predstavitveno besedilo.


Kaj obsega preoblikovanje besedil?

Pri preoblikovanju besedil bistveno sporočilo vedno ohranimo oz. vam po potrebi svetujemo, katere elemente bi bilo vredno dodatno izpostaviti, da bodo besedila resnično zagotovila kar največje uspehe.

Preoblikovanje besedil obsega:

 • prebesedenje oz. preoblikovanje besedil v skladu z uspešnimi marketinškimi tehnikami in prijemi,
 • upoštevanje ključnih tehnik učinkovitega pisanja besedil,
 • razporeditev vsebin tako, da zagotavljajo berljivost, učinkovitost in sporočilnost,
 • po potrebi oblikovanje učinkovitih naslovov, urejanje poudarkov in drugih elementov uspešnega copywritinga,
 • ureditev forme besedila v skladu z namembnostjo besedila.

Prednost preoblikovanja besedil je, da storitev BREZPLAČNO vključuje še lektoriranje, tako da je končna podoba besedil pripravljena za takojšnjo uporabo.


Katera besedila lahko preoblikujete?

oblikovanje besedil tekstovPreoblikujemo lahko praktično vsa besedila, ki jih uporabljate bodisi vsakodnevno bodisi občasno, vendar ne dosegajo rezultatov, kot bi jih želeli oziroma že sami ugotavljate, da niso v skladu s sporočilom, ki ga želite podati javnosti, strankam in poslovnim partnerjem.


Povpraševanje

Hitri kontakt

Za hitro ponudbo
pokličite na telefonsko številko:

051 369 365

1A INTERNET d.o.o.
Naselje nuklearne elektrarne 2
8270 Krško

Copyright (©) 1A INTERNET d.o.o. - Vse pravice pridržane.   Izdelava spletnih strani: 1A INTERNET d.o.o.   Splošni pogoji