ZAKAJ naj se odločim za PROFESIONALNO NAPISANA BESEDILA?
  • ker lahko tudi do 90 % izboljšajo vaše prodajne uspehe,
  • ker vzbujajo zaupanje pri vaših strankah,
  • ker besedila pomenijo prvi in najpomembnejši stik s stranko,
  • ker zagotavljajo jasnost predstavljenih informacij,
  • ker sta kvaliteta in profesionalnost vašega podjetja razvidni že iz besedil,
  • ker prepričajo hitro in efektivno.

V treh korakih do končnega izdelka

Kontaktirajte nas na e-mail, telefon ali preko kontaktnega obrazca in nam sporočite, katere storitve vas zanimajo. Povpraševanje vas ne obvezuje k ničemur.

Pri sodelovanju vam zagotavljamo oseben pristop in se zavedamo, kako dragocen je vaš čas, zato se boste pogovorili s profesionalnim tekstopiscem, ki bo poslušal vaše želje in bo glede na razgovor pripravil predloge ključnih točk, ki jih mora besedilo zajemati. V primeru, da osnutek že imate, ga samo posredujete našemu tekstopiscu in besedila bodo nemudoma prešla v fazo pisanja.

Glede na vaše smernice bo tekstopisec oblikoval profesionalno in učinkovito besedilo ter vam ga posredovali v prvi pregled. Lahko boste predlagali morebitne dopolnitve oz. spremembe, ki jih bomo v hitrem odzivnem času dopolnili. Končna verzija je rezultat sodelovanja med naročnikom in tekstopiscem, zato je vaše zadovoljstvo zagotovljeno.

O podjetju

Kreativni pisci besedil1A INTERNET poslovne storitve d.o.o. je eno izmed vodilnih podjetij, ki se že od leta 1998 ukvarja z izdelavo spletnih strani, pisanjem besedil (copywriting) in računalniškimi storitvami v Sloveniji in na tujem (izdelava in gostovanje spletnih strani, spletno oglaševanje, spletne trgovine, registracija domen, grafično oblikovanje, pisanje besedil, prodaja računalniške opreme in servis, optimizacija internetnih strani, svetovanje, ...).

Naša vizija v okviru storitve pisanje besedil (copywriting) je zagotavljati profesionalna in kvalitetna besedila, širiti znanje ter na dostopen način podajati informacije, ki so v pomoč pri vsakodnevnih slovničnih oz. pisateljskih izzivih. Uporabne informacije so na voljo tako na spletnih straneh http://www.copywriting.si/ kot tudi na blogu http://pisanje-besedil.blogspot.com/.

Naši profesionalni tekstopisci so strokovna znanja pridobili na fakulteti, vendar so se v želji po zagotavljanju vrhunskih besedil še dodatno izobraževali in svoje znanje specializirali za profesionalni copywriting oz. pisanje besedil (seminar Josepha Sugarmana, guruja pisanja marketinških besedil; tečaj Miguela Alvareza, strokovnjaka za copywriting; študij gradiv najuspešnejših in prepoznavnih tekstopiscev Briana Keitha, Boba Blyja, Richarda Bayana, Teda Nicholasa, Joa Vitala, Roberta Cialdinija in drugih).

Svoja znanja še dodatno nadgrajujejo na področju SEO copywritinga, saj je tu potrebno konstantno spremljati najnovejša spoznanja, spremembe in trende (študij gradiv Jerrija L. Ledforda, Kristopherja B. Jonesa, Jerryja Westa, Dana Sissona in drugih).


Osnovni podatki

SEDEŽ PODJETJA
1A INTERNET d.o.o.
Naselje nuklearne elektrarne 2
8270 Krško
SI-Slovenia


ID za DDV: SI58495584
Davčni zavezanec: DA
Matična št.: 1617621000

TR pri NLB: SI56 0203 5009 2343 614
TR pri NKBM: SI56 0482 1000 0980 249

Telefon:
0590 64 200
051 369 365

Faks:
0590 64 201

URL/Email:
http://www.copywriting.si


http://www.1Ainternet.netPovpraševanje

Hitri kontakt

Za hitro ponudbo
pokličite na telefonsko številko:

051 369 365

1A INTERNET d.o.o.
Naselje nuklearne elektrarne 2
8270 Krško

Copyright (©) 1A INTERNET d.o.o. - Vse pravice pridržane.   Izdelava spletnih strani: 1A INTERNET d.o.o.   Splošni pogoji