ZAKAJ naj se odločim za PROFESIONALNO NAPISANA BESEDILA?
 • ker lahko tudi do 90 % izboljšajo vaše prodajne uspehe,
 • ker vzbujajo zaupanje pri vaših strankah,
 • ker besedila pomenijo prvi in najpomembnejši stik s stranko,
 • ker zagotavljajo jasnost predstavljenih informacij,
 • ker sta kvaliteta in profesionalnost vašega podjetja razvidni že iz besedil,
 • ker prepričajo hitro in efektivno.

V treh korakih do končnega izdelka

Kontaktirajte nas na e-mail, telefon ali preko kontaktnega obrazca in nam sporočite, katere storitve vas zanimajo. Povpraševanje vas ne obvezuje k ničemur.

Pri sodelovanju vam zagotavljamo oseben pristop in se zavedamo, kako dragocen je vaš čas, zato se boste pogovorili s profesionalnim tekstopiscem, ki bo poslušal vaše želje in bo glede na razgovor pripravil predloge ključnih točk, ki jih mora besedilo zajemati. V primeru, da osnutek že imate, ga samo posredujete našemu tekstopiscu in besedila bodo nemudoma prešla v fazo pisanja.

Glede na vaše smernice bo tekstopisec oblikoval profesionalno in učinkovito besedilo ter vam ga posredovali v prvi pregled. Lahko boste predlagali morebitne dopolnitve oz. spremembe, ki jih bomo v hitrem odzivnem času dopolnili. Končna verzija je rezultat sodelovanja med naročnikom in tekstopiscem, zato je vaše zadovoljstvo zagotovljeno.

Lektoriranje tekstov

lektoriranje tekstovBesedila, s katerimi tržite svoje izdelke in storitve, komunicirate z javnostjo, vabite bodoče stranke itd., morajo tudi jezikovno odsevati strokovnost vašega podjetja, saj lahko le tako bralce resnično prepričajo. Z našim cenovno dostopnim in učinkovitim lektoriranjem si boste zagotovili najboljše rezultate.


Kaj pridobim, če se odločim za storitev lektoriranja besedil?

Pri lektoriranju vedno upoštevamo specifičnost tematskega področja lektoriranega besedila, zato vam poleg lektoriranja zagotovimo še:

 • ureditev številčenja strani, glave in noge besedila ter drugih oblikovnih prvin,
 • uskladitev terminologije z normo stroke,
 • upoštevanje pravil specifične forme besedila,
 • urejanje citatov v skladu s pravili citiranja,
 • po potrebi izdelavo ali ureditev kazala
 • po potrebi vnos in avtomatsko oštevilčenje opomb z možnostjo nadaljnjega urejanja,
 • po potrebi ureditev navedbe virov in literature.


Ali moram v lektoriranem besedilu naknadno še sam kaj spreminjati?

lektorirana besedilaLektoriranje je namenjeno vašemu prihranku časa in zagotavljanju strokovnih besedil. Lektoriramo s pomočjo programa beleženja popravkov, tako da lahko v vrnjenem besedilu hitro in razločno vidite vnešene spremembe. Ko se z njimi strinjate, popravke preprosto izključite in besedilo je pripravljeno za uporabo. V primeru, da se s katero izmed sprememb ne strinjate, jo lahko prav tako enostavno zavrnete in ohranite staro besedilo.


Primer lektoriranega besedila z vključenimi popravki:

Seveda je nNa gradbišče je začela prihajati tudi druga še ostala strojna oprema, med drugim tudi turbinski pokrov, dokončevala se je montaža segmentnih zapornic in opravljeno je bilo njihovo testiranje. Konec maja so začeli z gradbeno mehanizacijo rušiti obodno varovalno steno, najprej z gradbeno mehanizacijo, ki so jo konec junija pa so to steno še zminirali, in pred tem pa poplavili gradbeno jamo.

Prečiščen tekst po izključitvi popravkov:

lektorirani tekstiNa gradbišče je začela prihajati še ostala strojna oprema, med drugim tudi turbinski pokrov, dokončevala se je montaža segmentnih zapornic in opravljeno je bilo njihovo testiranje. Konec maja so začeli z gradbeno mehanizacijo rušiti obodno varovalno steno, ki so jo konec junija še minirali in pred tem poplavili gradbeno jamo.

Povpraševanje

Hitri kontakt

Za hitro ponudbo
pokličite na telefonsko številko:

051 369 365

1A INTERNET d.o.o.
Naselje nuklearne elektrarne 2
8270 Krško

Copyright (©) 1A INTERNET d.o.o. - Vse pravice pridržane.   Izdelava spletnih strani: 1A INTERNET d.o.o.   Splošni pogoji