ZAKAJ naj se odločim za PROFESIONALNO NAPISANA BESEDILA?
 • ker lahko tudi do 90 % izboljšajo vaše prodajne uspehe,
 • ker vzbujajo zaupanje pri vaših strankah,
 • ker besedila pomenijo prvi in najpomembnejši stik s stranko,
 • ker zagotavljajo jasnost predstavljenih informacij,
 • ker sta kvaliteta in profesionalnost vašega podjetja razvidni že iz besedil,
 • ker prepričajo hitro in efektivno.

V treh korakih do končnega izdelka

Kontaktirajte nas na e-mail, telefon ali preko kontaktnega obrazca in nam sporočite, katere storitve vas zanimajo. Povpraševanje vas ne obvezuje k ničemur.

Pri sodelovanju vam zagotavljamo oseben pristop in se zavedamo, kako dragocen je vaš čas, zato se boste pogovorili s profesionalnim tekstopiscem, ki bo poslušal vaše želje in bo glede na razgovor pripravil predloge ključnih točk, ki jih mora besedilo zajemati. V primeru, da osnutek že imate, ga samo posredujete našemu tekstopiscu in besedila bodo nemudoma prešla v fazo pisanja.

Glede na vaše smernice bo tekstopisec oblikoval profesionalno in učinkovito besedilo ter vam ga posredovali v prvi pregled. Lahko boste predlagali morebitne dopolnitve oz. spremembe, ki jih bomo v hitrem odzivnem času dopolnili. Končna verzija je rezultat sodelovanja med naročnikom in tekstopiscem, zato je vaše zadovoljstvo zagotovljeno.

Izdelava sloganov

Minimalne besede - MAKSIMALNI učinki!

pisanje sloganovOdmeven slogan je reklama, ki deluje še po tem, ko se vaši izdelki ali storitve v oglasih ne pojavljajo več z enako intenziteto. Udarni slogani pogosto postanejo celo sinonim za določeno storitev ali izdelek in to ima tudi na prodajo, trženje in prepoznavnost podjetja velik učinek.

Slogani so izredno zgoščena in pomensko intenzivna sporočila, zato je vanje potrebno vložiti vse svoje znanje in obliko besedila izbrusiti tako, da bodo resnično učinkovala.


Kaj lahko s storitvijo pridobim?

Premišljeno oblikovan slogan lahko za prepoznavnost podjetja naredi več, kot reklama. Bistveno je, da gre v uho in tako ga bodo ljudje vedno in povsod povezovali z vašimi storitvami, izdelki oz. podjetjem. Slogan je pravzaprav besedni logotip podjetja in njegove prednosti so:

 • zagotavljanje unikatnosti in prepoznavnosti,
 • zgoščeno posredovanje bistvenega sporočila, vizije itd.,
 • vzbujanje zaupanja pri strankah,
 • odstopanje od konkurence,
 • konstantni reklamni učinki.


Kaj obsega izdelava slogana?

V ceno izdelave slogana so vključene 3 predloge sloganov in njihove strokovne utemeljitve. Naročnik med njimi izbere najprimernejšega in po plačilu storitve avtor izbrani slogan v celoti preda v prosto uporabo naročniku.


Povpraševanje

Hitri kontakt

Za hitro ponudbo
pokličite na telefonsko številko:

051 369 365

1A INTERNET d.o.o.
Naselje nuklearne elektrarne 2
8270 Krško

Copyright (©) 1A INTERNET d.o.o. - Vse pravice pridržane.   Izdelava spletnih strani: 1A INTERNET d.o.o.   Splošni pogoji