ZAKAJ naj se odločim za PROFESIONALNO NAPISANA BESEDILA?
 • ker lahko tudi do 90 % izboljšajo vaše prodajne uspehe,
 • ker vzbujajo zaupanje pri vaših strankah,
 • ker besedila pomenijo prvi in najpomembnejši stik s stranko,
 • ker zagotavljajo jasnost predstavljenih informacij,
 • ker sta kvaliteta in profesionalnost vašega podjetja razvidni že iz besedil,
 • ker prepričajo hitro in efektivno.

V treh korakih do končnega izdelka

Kontaktirajte nas na e-mail, telefon ali preko kontaktnega obrazca in nam sporočite, katere storitve vas zanimajo. Povpraševanje vas ne obvezuje k ničemur.

Pri sodelovanju vam zagotavljamo oseben pristop in se zavedamo, kako dragocen je vaš čas, zato se boste pogovorili s profesionalnim tekstopiscem, ki bo poslušal vaše želje in bo glede na razgovor pripravil predloge ključnih točk, ki jih mora besedilo zajemati. V primeru, da osnutek že imate, ga samo posredujete našemu tekstopiscu in besedila bodo nemudoma prešla v fazo pisanja.

Glede na vaše smernice bo tekstopisec oblikoval profesionalno in učinkovito besedilo ter vam ga posredovali v prvi pregled. Lahko boste predlagali morebitne dopolnitve oz. spremembe, ki jih bomo v hitrem odzivnem času dopolnili. Končna verzija je rezultat sodelovanja med naročnikom in tekstopiscem, zato je vaše zadovoljstvo zagotovljeno.

Besedila za spletne strani

teksti za spletne straniPisanje besedil oz. tekstov za spletne strani je storitev, ki mora neprestano slediti novim tehnologijam, neprestano izpopolnjevati znanje in biti v koraku s trendi, ki predstavljajo na področju uspehov in opaznosti spletnih strani neustavljiv preobrat. Spletne strani so postale ogledalo podjetij in profesionalno napisana besedila imajo v času neustavljivega vzpona internetnega medija večji pomen, kot kadar koli prej.

Zakaj so profesionalno napisana besedila oz. teksti na spletnih straneh pomembni?

 • ker na vaše strani privabijo točno določeno ciljno publiko,
 • ker so besede tiste, ki prodajajo,
 • ker z besedili najbolj očitno izkazujete svojo profesionalnost in kvaliteto,
 • ker je internet medij, kjer imajo vsi enake možnosti in lahko s profesionalnimi besedili v trenutku izstopite iz povprečja,
 • ker ste s kvalitetno napisanimi besedili v hipu korak pred konkurenco, saj imate odprt dostop do največjega trga na svetu.


Kaj pridobim, če se odločim za storitev?

Pisanje besedil za spletne strani zaradi specifičnosti medija zahteva izpopolnjeno znanje, saj si lahko le z ustrezno napisanimi besedili zagotovite dobro umeščenost v iskalnikih in posledično tržne uspehe.

S sodelovanjem z nami si zagotovite:

 • optimizacijo besedila s ključnimi besedami (SEO copywriting) in posledično odlično najdenost v spletnih iskalnikih,
 • strokovno prilagojenost besedil ciljni publiki,
 • besedila, ki vam jih pripravijo profesionalci iz področja kreativnega pisanja besedil (copywritinga),
 • strokovno pomoč in svetovanje glede vsebin za vaše spletne strani,
 • prilagoditev besedil glede na namen spletne strani,
 • kreativno in učinkovito predstavitev vsebine, s katero nemudoma izstopite iz povprečja.


Ali moram sam pripraviti materiale oz. gradivo?

besedilo za internetno stranGlede na izkušnje smo ugotovili, da predstavlja priprava materialov veliko težavo, saj se je težko odločiti, kaj je za spletne strani primerno, še težje pa je vsebine oblikovati in napisati. Zato vam v primeru, da gradiv nimate, takoj priskočimo na pomoč.


Nudimo vam tri oblike prihranka vašega časa in truda:

 1. Tekstopisec vas lahko pokliče in na kratko mu predstavite vaše podjetje, storitve in izdelke, nato pa tekstopisec še s svojimi vprašanji dokončno opredeli ključne točke, ki jih mora besedilo zajemati.
 2. Če vam bolj ustreza pisna komunikacija, vam ob začetku sodelovanja pošljemo vprašalnik, s pomočjo katerega natančneje spoznamo vaše potrebe in razberemo vaše želje.
 3. Na vašo željo vas lahko tekstopisec tudi obišče in ob ogledu vaših izdelkov, storitev in podjetja ter s pogovorom zbere vse potrebno gradivo, da lahko pripravi besedila.


spletne strani tekstiČe gradiva že imate, nam jih samo posredujete in naš tekstopisec vas bo kontaktiral, da mu zaupate še vaše specifične želje in usmeritve.

Ko so besedila napisana, vam jih pošljemo v pregled, da lahko še kaj dodate oziroma spremenite. Besedila nato na podlagi vaših popravkov po potrebi še preoblikujemo. Pisanje besedil je zaključeno šele, ko ste z besedili zadovoljni in jih potrdite kot končna.


Povpraševanje

Hitri kontakt

Za hitro ponudbo
pokličite na telefonsko številko:

051 369 365

1A INTERNET d.o.o.
Naselje nuklearne elektrarne 2
8270 Krško

Copyright (©) 1A INTERNET d.o.o. - Vse pravice pridržane.   Izdelava spletnih strani: 1A INTERNET d.o.o.   Splošni pogoji